gastromat
wypożycz sprzęt szybko i korzystnie

Głównym celem GASTROmat jest pośredniczenie i consulting w procesie dystrybucji usług pomiędzy
firmami zajmującymi się wypożyczaniem sprzętu gastronomicznego a hotelami, restauracjami i innymi obiektami świadczącymi usługi gastronomiczne na preferencyjnych dla obu stron warunkach.

Dodatkowo GASTROmat pośredniczy w procesie sprzedaży sprzętu wyposażeniowego pomiędzy
producentami a firmami, hotelami i lokalami zainteresowanymi zakupem.

praca z

kilkunastoma wypożyczalniami na terenie całego kraju. Są to zarówno duże firmy, jak i mniejsi lokalni przedstawiciele branży.

praca dla

kilkudziesięciu hoteli i restauracji na terenie całego kraju. Główne miasta to Warszawa, Wrocław, Katowice oraz Poznań i Trójmiasto. Hotele sieciowe, jak i prywatne obiekty konferencyjne.

współpraca na

płaszczyźnie biznesowej, jak i tej odwołującej się do aspektów społecznych.

zobacz, ile czasu zaoszczędzisz
jak to działa?

jak się z nami skontaktować?

Istnieje dwutorowa droga kontaktu. Pierwsza z nich to kontakt przez formularz zmówienia na stronie internetowej. W sytuacjach niestandardowych kontakt odbywa się za pomocą maila i telefonu zamieszczonego w zakładce kontakt.

Złożenie zapotrzebowania

Wypełnij formularz zamieszczony na stronie. Po wysłaniu formularza otrzymasz maila z potwierdzeniem. Dodatkowo oddzwaniamy w celu zadania ewentualnych pytań i upewnienia się, że na zamówieniu zawarte są wszystkie informacje.

Realizacja zapotrzebowania

Po otrzymaniu formularza następuje kontakt z optymalnymi wypożyczalniami. Propozycja zamówienia wraz z wyceną i czasem realizacji przedstawiania jest w ciągu kilku godzin. Po akceptacji następuje realizacja zamówienia.

będziemy w stałym kontakcie

Podczas realizacji zamówienia jesteśmy z Tobą w stałym kontakcie i kontrolujemy przebieg realizacji. Po zakończonym procesie (odbiór sprzętu przed firmę) skontaktujemy się z Tobą w celu podsumowania realizacji i poznania Twojej opinii.

rynek docelowy

w skali kraju

sfera biznesowa

Duże sieci restauracyjne i hotelowe. Globalni dystrybutorzy i producenci sprzętu. Współpraca na linii wsparcia sprzedażowego i pozyskiwania nowych klientów. Mniejsze i lokalne obiekty gastronomiczne nastawione na klienta regionalnego i lokalnego.

w skali regionu

sfera marketingowa

Wspieranie regionalnych instytucji gastronomicznych w prowadzeniu i rozwijaniu biznesu poprzez promowanie
ich usług za pomocą różnych kanałów marketingowych.

obszar lokalny

sfera społeczna

Wsparcie programów i aktywności o charakterze społecznych nastawionych na budowaniu pozytywnych relacji w danej społeczności. Wykorzystywanie i rozwój potencjału danych grup społecznych.

polityka cenowa
szukamy optymalnych rozwiązań

realna

Każde zapytanie ofertowe wyceniamy na podstawie porównania cen rynkowych co najmniej 3 firm.

elastyczna

Każda oferta dostosowana jest do potrzeb klienta, a nie klient ma dostosować się do oferty. Wycena zawiera optymalne rozwiązania dla obu stron.

indywidualna

Każdy klient rozpatrywany jest indywidualnie i indywidualnie analizowane są jego potrzeby.

Kontakt