F&B Operator
w jakich obszarach działamy?
- koszty, ich rodzaje w firmie, ich kontrola (operacja, asortyment i personel)
- wielkość sprzedaży a koszty
- sprzedaż, czyli technika up selling i cross selling
- menu — encyklopedia pracy nad produktem (oferta, ceny, menu, engineering)
- podział zadań — od managera przez każdy szczebel pracowniczy (zadania, obowiązki, odpowiedzialność)
- od otwarcia do zamknięcia — procedury, standardy, check-listy, audyty
- operacja — dzienna operacja, polityka magazynowa, sprzęt operacyjny, polityka zakupowa (artykuły spożywcze i sprzęt)
- branding, strony i sklepy internetowe, projekty graficzne, druki
- social media — grupy docelowe, wartości dla grup docelowych, koncepcja graficzna, harmonogram publikacji, obsługa social mediów (komentarze, wiadomości, recenzje, grafiki), kampanie reklamowe
- analiza potrzeb i kampanie reklamowe w Google, influencer marketing, akcje sprzedażowe dopasowane do indywidualnych potrzeb danego lokalu
- manager — jego rola, umiejętności, cechy przywódcze, style zarządzania, szanse i zagrożenia w związku ze stanowiskiem, udział w modelu efektywności zespołu
- pracownik liniowy — rola każdego pracownika, rola w zespole, wsparcie zawodowe i poza pracą
- HR proceduralnie — rekrutacja, outsourcing i współpraca, dopasowanie zespołu do potrzeb obiektu zgodnie ze scenariuszem rynkowym, koszty i rozwój, wynagrodzenia
Kontakt
- Warszawa, ul. Jarosława Dąbrowskiego 116
- +48 698 642 559
- info@mkssolution.pl
- Polityka prywatności
oferta
obserwuj nas